Το Παναθηναϊκό στάδιο ετοιμάζεται να γεμίσει ξανά, υποδεχόμενο για 37η χρονιά ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την πατρίδα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Χιλιάδες δρομείς από όλα τα μήκη και πλάτη της γης θα κατακλύσουν τους δρόμους της πόλης μας διανύοντας την πρώτη αυθεντική διαδρομή του αγωνίσματος, από το Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο.  

Η ομάδα της Athenian Street Stories νιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα έχει την ευκαιρία να αποτελέσει κομμάτι αυτής της μεγάλης διοργάνωσης συμμετέχοντας στην προβολή και ανάπτυξη της Αθήνας. Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό; Ένα Welcome Gift που περικλείει στοιχεία ελληνικής φιλοξενίας, εικόνες και μυρωδιές της Αττικής γης θα υποδέχεται τους επισκέπτες Μαραθωνοδρόμους σε δωμάτια κεντρικών ξενοδοχείων της πόλης μας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της διαμονής του και να στείλουμε ένα ”κομμάτι” Ελλάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα από τη συλλογή μας σε καρτ-ποστάλ και σελιδοδείκτες.

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής γι’ αυτή τη συνεργασία. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και να ζήσουν στο έπακρο αυτή τη μοναδική εμπειρία, πάντα με γνώμονα τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Μετράμε λοιπόν αντίστροφα!

Γράφει η Μαριέττα Παπαστεφάνου Ι Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2019
Creative Copywriter Ι Ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος της φωτογραφικής ομάδας Athenian Street Stories.

#AthenianStreetStories #athensauthenticmarathon #AMA2019 #thisisathens #Athens #Greece