Πριν από μερικά χρόνια ξεκινά ένα όραμα με οδηγό την προσφορά και την ελπίδα! Με συνιστώσα μία μαγική λέξη προς όλους εμάς … τη λέξη “παιδιά”. 

Στο μακρινό χωριό της Ουγκάντα, το Μόντε, υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να ζήσουν, με όσο το δυνατό λιγότερο πόνο και δυστυχία. Μία περιοχή που μαστίζεται κυρίως από την ανομβρία και τον υποσιτισμό. Όλα αυτά τα χρόνια, με περίσσια αγάπη, καταβάλλονται προσπάθειες από μία ομάδα ανθρώπων τους “Φίλους του Μόντε”, ώστε οι μικροί φίλοι του Monde να αποκτήσουν τα στοιχειώδη εφόδια, εκπαίδευση, ασφάλεια, πόσιμο νερό και φαγητό.

Η Athenian Street Stories συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή και σε συνεργασία με 13 ερασιτέχνες φωτογράφους, οι οποίοι προσέφεραν τις εικόνες τους αφιλοκερδώς, δημιούργησε μία σειρά από ασπρόμαυρες καρτ ποστάλ και σελιδοδείκτες δωρίζοντας μέρος των εσόδων στην οργάνωση “Φίλοι του Μόντε” για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της. 

“Τα παιδιά πρέπει να χαμογελούν και ελπίζουμε πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι…”.
Γι’ αυτό, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι “Φίλοι του Μόντε” σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν στις 13-15 Δεκεμβρίου 2019, με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Στο Bazaar, εκτός από την ασπρόμαυρη συλλογή των καρτ ποστάλ και σελιδοδεικτών της Athenian Street Stories, θα βρείτε υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και προτάσεις δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

13-15 Δεκεμβρίου 2019 Ι Gallery METApolis Ι Στοά Καΐρη 6 Ι Αθήνα

Σας περιμένουμε!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI

Γράφει η Μαίρη Καραμάλη, Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2019
Ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος της φωτογραφικής ομάδας Athenian Street Stories. 

#AthenianStreetStories #EveryoneHasAStoryToTell #FriendsOfMonde #kids #Christmas #bazaar #Monde #Uganda #Africa #Athens #Greece