Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Αυτή τη χρονιά επιστρέφει διαδικτυακά προσφέροντας ενημέρωση, χρήσιμα εργαλεία αλλά και τις απαραίτητες διασυνδέσεις στους επαγγελματίες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες της αγοράς που προέκυψαν τη χρόνια που πέρασε. 

Η Athenian Street Stories, μετά την περσινή επιτυχή παρουσία στο 2nd ΒΝB Guest Conference, βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο πλευρό των επαγγελματιών βραχυχρόνιας μίσθωσης που θέλουν να ξεχωρίσουν υποστηρίζοντας το 3ο BnB Greece Conference.

Γιατί η  στιγμή που θα ξεκινήσουμε πάλι να ταξιδεύουμε δεν αργεί.

Είμαστε αισιόδοξοι! Αντιμετωπίζουμε με σχεδιασμό, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέες ιδέες τη φετινή τουριστική περίοδο. Η Ελλάδα μας βρίσκεται στη σκέψη και στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Είναι ο ήλιος και οι ακρογιαλιές της, ο πολιτισμός και η ιστορία της, οι γεύσεις, οι άνθρωποί της… Και πόσα ακόμα. Ας γίνουμε μέρος αυτής της αλυσίδας προσφέροντας το καλύτερο που μπορούμε.

Ένα προσεγμένο δώρο καλωσορίσματος, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, μπορεί να δώσει τις καλύτερες κριτικές για το κατάλυμα, και το σπουδαιότερο, να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ οικοδεσπότη και επισκέπτη.
Ενημερωθείτε για τα νέα έτοιμα πακέτα δώρων καλωσορίσματος, ειδικά σχεδιασμένα για τη φετινή χρονιά ή απλά εμπνευστείτε και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή ένα δώρο καλωσορίσματος που θα καλύψει τις ανάγκες του δικού σας καταλύματος. 

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας ή διευκρίνιση.

Καλό και δημιουργικό 2021! 

Γράφει η Νατάσσα Παγάνη Ι Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2021
Ιδρυτής της Athenian Street Stories Ι Ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος της φωτογραφικής ομάδας Athenian Street Stories.


#AthenianStreetStories #WelcomeGift #ProfessiοnalGift 
#TakeBackAStory_TakeBackAPieceOfGreece #bnbgreececonference  #BnBnews